KNJIGOVODSTVO

KNJIGOVODSTVO SA RAČUNARIMA – BEOGRAD

Obuhvata osposobljavanje za obavljanje knjigovodstvenih poslova za privatna i društvena preduzeća i vođenje poslovnih knjiga za trgovinske, ugostiteljske i zanatske radnje i agencije. Ukupni fond časova je 69 od čega je 50 časova ručno vođenje knjiga, 4 časa je ispit-pismena provera znanja i 15 časova je rad na računaru što podrazumeva 9 časova uvoda u računare (Windows, Word i Excel) i 6 časova prezentacija programa za vođenje poslovnih knjiga na računaru. Realizuje se jednom nedeljno po 4 časa, ukupno 3 meseca. Obezbeđeni su prateći materijali : knjiga koja prati kurs u kojoj imaju praktični primeri knjiženja, kontni okvir, zbirka zadataka i CD ZA VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA NA RAČUNARU GRATIS SVAKOM UPISANOM.

KNJIGOVODSTVO BEZ RAČUNARA NA TERENU

Obuhvata osposobljavanje za obavljanje knjigovodstvenih poslova za privatna i društvena preduzeća i vođenje poslovnih knjiga za trgovinske, ugostiteljske i zanatske radnje i agencije. Ukupni fond časova je 54 od čega je 50 časova ručno vođenje knjiga, a 4 časa je ispit-pismena provera znanja. Realizuje se jednom nedeljno po 4 časa, ukupno 2 meseca. Obezbeđeni su prateći materijali : knjiga koja prati kurs u kojoj imaju praktični primeri knjiženja, kontni okvir,  zbirka zadataka i BESPLATAN CD ZA VOĐENJE POSLOVNIH KNJIGA NA RAČUNARU.

BANKARSKI ADMINISTRATOR

Obuka obuhvata upoznavanje zakonske regulative, bankarskog poslovanja, bankarskog sistema, upoznavanje sa šalterskim poslovima za stanovništvo i privredu, obavljanje platnog prometa, instrumensti bankarskog plaćanja, obavljanje platnog prometa gotovim novcem, instrumenti plaćanja ( ček, kreditne kartice, dnevne kartice, daktilografija( 10 časova) itd.) Obavezno je poznavanje rada na računaru i znanje engleskog jezika. Poznavanje engleskog jezika i daktilografije dokazuje se svedočanstvom završene srednje škole. Ovaj kurs mogu pohađati isključivo lica koja su završila minimum trogodišnju srednju školu. Ukoliko ne poseduju znanje engleskog jezika i računara, mogu pohađati kod nas.Ukupan fond časova je 30 i 4 časa je ispit. Realizuje se jednom nedeljno po 4 časa u trajanju ukupno 3 meseca. (8 dolazaka)