O NAMA

ZNANJU PLUS 16 POTREBNI PROFESORI ENGLESKOG I NEMAČKOG JEZIKA ZA HONORARNI RAD U BEOGRADU C.V. MOGU POSLATI APSOLVENTI ILI PENZIONERI NA email: office@znanjeplus.com 060/55-35-084

zena2belo

Dušanka Vešović

Dobrodošli na sajt Centra za obrazovanje “Znanje Plus 16”

Centar za obrazovanje “Znanje plus 16” je  centar za permanentno obrazovanje kadrova, odnosno za obrazovanje van sistema redovnog obrazovanja. Registrovan je kao preduzeće u Beogradu i za kratko vreme je stekao poverenje velikog broja polaznika koji su  pronašli način da se dalje obrazuju u svojoj sferi obrazovanja ili da se obrazuju u drugoj struci. Nastao je iz potrebe građana  Beograda, Srbije i Crne Gore za usavršavanjem i sticanjem novih saznanja iz sfere obrazovanja odraslih pre svega, kao i obrazovanja dece i omladine. Centar za obrazovanje “Znanje plus 16”  je smešten  u ulici Salvadora Aljendea 23, naselje Karaburma u Beogradu.

KLIKNI NA VIDEO !

 Mladost i iskustvo zaposlenih  u Centru za obrazovanje”Znanje plus 16″ , garantuju kvalitet u obuci kadrova u sferi:
·         stranih jezika za predškolski i školski uzrast i odrasle (engleski, nemački, francuski, italijanski, francuski, španski, grčki, arapski, švedski i norveški),
·         računarstva i informatike (kursevi Windows, Word, Excel, Internet, Photoshop, Auto Cad…)
·         birotehnike (kursevi daktilografije : jednomesečni, petomesečni, devetomesečni kurs, obuka za daktilo operatere, tehničke sekretare, biznis sekretare, sekretare menadžera, sekretarice direktora, turističke komercijaliste i polaganje za klase u daktilografiji)
·         menadžmenta (obuka za menadžere u ugostiteljstvu, trgovini, turizmu, marketingu…)
·         škola nege i lepote (obuka za muške i ženske frizere, kozmetičare, pedikire, manikire, masere, šminkere, depilaciju)
·         obuka za samostalno obavljanje delatnosti za preko 250 zanimanja – zanata (automehaničari, autoelektričari, zidari, tesari, stolari, armirači, vodoinstalateri, konobari, kuvari, pekari, mesari, poslastičari, rukovaoci građevinskih mašina, rukovaoci parnih kotlova, optičari, zlatari, negovatelji…)
·         obuka za carinike-špeditere i radnike u spoljnoj trgovini
·         kulturno-obrazovni programi (izložbe naivaca Srbije i Crne Gore).

 Tu su i diplomirani profesori stranih jezika, birotehnike, instruktori za stručna zanimanja, diplomirani profesori za teorijsku nastavu i mnogo mladih stvaralaca i entuzijasta. Veći deo zaposlenih poseduje sertifikate o uspešno završenom seminaru za kvalitet ISO 9001 u obrazovanju. Sarađujemo sa profesorima Beogradskog Univerziteta, naročito sa Univerziteta “Alfa” odsek za Menadžment i Ekonomskog fakulteta u Beogradu.
 Posebnu vrednost Centra za obrazovanje  “Znanje plus 16”  predstavlja njegova disperzija na manje gradove u unutrašnjosti tako da poslovanje nije locirano samo u Beogradu. Poslujemo u preko 30 gradova Srbije i Crne Gore i možemo se pohvaliti uspešno realizovanim kampanjama u mnogim preduzećima, kako privatnim tako i državnim.